Notícies

10/05/2024

➡ATENCIÓ:  És molt important que tots els socis tinguen la seua foto (on aparega la seua cara “estil carnet”😉) a l'app per a poder accedir al recinte de la piscina. Per favor, feu aquesta gestió com més prompte millor. Gràcies. 🫶

 

16/04/2024

Estimats Socis,

A petició dels socis hem obert la possibilitat de reservar 60min en les pistes de Tennis 3 i 4, als dos Padels i als Frontons.
Podeu vore que al reservar ara apareix per a seleccionar la duració de la partida.

 


Estimados Socios,

A petición de los socios hemos abierto la posibilitat de reservar 60min en las pistas de Tenis 3 y 4, a los dos Padels y a los Frontones.
Podéis ver que al reservar ahora aparece para seleccionar la duración de la partida.

14/10/2023

Estimats socis!!!
Sabem que molts de vosaltres estàveu esperant aquesta notícia 👀 i com se sol dir, “Lo bo es fa esperar”.

📣 A partir del pròxim dilluns 16/10/2023, obrirem les reserves mitjançant la WEB/APP, per tant deixarem d'atendre les trucades telefòniques i WhatsApp per incompatibilitat del nou sistema de reserves.

‼És per això que, per a realitzar una transició més correcta i fàcil, s'acceptaran reserves fins al diumenge 15/10 via trucada/WhatsApp i us demanem que realitzeu les reserves de la següent setmana a partir del pròxim dilluns 16/10 via WEB/APP, d'aquesta manera evitarem entre tots el menor nombre d’errades i confusions en les reserves.

🗣El que ja podem anar fent tots és, recarregar saldo econòmic en la targeta de l'APP de cada soci i d'aquesta manera serà molt més fàcil i ràpida la creació de les reserves.

🙏🏽Com tot el nou és costós i necessita el seu temps d'adaptació, per favor siguem tots pacients i col·laboratius perquè en breu estiguem funcionant amb el nou sistema de reserves al 100%.

🙋‍♀🙋🏻‍♂🙋🏻Recordeu que entre tots som el CTA i per aquest motiu millorem contínuament.

Salutacions
CTA

02/10/2023

Estimats socis,


Com ja informem en el seu moment, en breu arranquem amb les reserves via web/app/presencial, deixant d'utilitzar la trucada telefònica i WhatsApp.
Per a això, primer que res, tot aquell soci que vulga reservar, haurà de realitzar uns passos de política de privacitat desde l’app que us expliquem a continuació amb aquest breu formulari pas a pas.

Trobareu el manual en el correu electrónic

19/06/2023
  1. CÓMO ACCEDER A LA APP
  2. CÓMO VALIDAR EL ACCESO A LA PISCINA (SOLO UN USUARIO)
  3. CÓMO VALIDAR EL ACCESO A LA PISCINA DE MENORES SIN SMARTPHONE
  4. CÓMO CONSULTAR MI NÚMERO DE SOCIO

Ver guía

«  1  »